Nytt åtgärdsunderlag eller förändring av uppgifter gällande automatiska brandlarmsanläggningar.

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Välkommen till e-tjänsten där du rapporterar in åtgärdsunderlag och förändringar av uppgifter. 

I denna e-tjänst rapporterar du in ett nytt åtgärdsunderlag eller  ändra fakturauppgifter, kontaktuppgifter eller ert åtgärdsunderlag.  Nytt avtal söks i e-tjänsten Avtal gällande automatisk brandlarmsanläggning. Är det ett ägarbyte så sägs nuvarande avtal upp i e-tjänsten Uppsägning av avtal automatlarm och nytt avtal söks av den nya ägaren i e-tjänsten för avtal. Till varje avtal ska det finnas ett uppdaterat åtgärdsunderlag. 

I den här tjänsten kommer du att guidas genom de olika stegen. En del frågor är obligatoriska (*) och dessa behöver du besvara för att komma vidare i tjänsten. Du kan när som helst logga in med bankID och spara underlaget som du därefter finner under fliken Mina Sidor.

I e-tjänsten kan du välja att hämta företagets uppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem. Läs mer på sidan Så här hämtas företagsuppgifter. Om du inte är juridiskt korrekt person att företräda företaget kan den juridiska personen dela ut en digital fullmakt. Det gör personen på minaombud.se.

 

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa